Michelle Bruinsma

Hoi, Mijn naam is Michelle Bruinsma. Sinds 2018 ben ik aan het werk bij fysiotherapie Bolsward. Een topteam en een fijne werkplek, dichtbij huis en in de stad waar ik ben opgegroeid.

Na mijn afstuderen aan de Hanze Hogeschool in Groningen ben ik bij diverse praktijken aan het werk geweest en heb mooie dingen mogen doen. Verschillende cursussen, opleidingen om me steeds meer te verdiepen in het bewegen en functioneren van het menselijk lichaam.

Binnen de praktijk bied ik medische training aan, en kun je bij mij terecht voor begeleiding bij chronische pijnklachten of ontspanningstherapie.

Na de opleiding lichaamsbewustzijn en ontspanningstherapie vielen er behoorlijk wat puzzelstukjes op zijn plek. Als het lichaam en het brein op de juiste manier samenwerken is ons lijf een prachtige machine. Echter als er een hapering in zit kan het lastige gevolgen hebben. Ik wil de verbinding aangaan, uitleggen wat er gebeurt en samen kijken wat we kunnen doen om het lijf zo goed mogelijk te laten samenwerken en te bewegen. Heb je klachten? Plan een afspraak in dan kijken we naar de mogelijkheden.

Ik kom graag op de fiets naar mijn werk, volleybal in de wintermaanden en kaats in de zomer.

BIG-registratienummer:

39917286404