Schouderpijn komt vaak voor. Mensen met schouderpijn ervaren vaak naast pijn ook vervelende beperkingen. Zo gaat het bewegen minder makkelijk, waardoor dingen als sport, werk en zelfs haren wassen of slapen niet meer goed lukken.

Revalidatie bij deze pijnklachten is complex en vereist kundige begeleiding. De fysiotherapeut uit het schoudernetwerk is getraind om samen met jou het probleem goed te onderzoeken en analyseren. Zo kun je gericht aan de slag met je specifieke probleem, en krijg je gerichte therapie. Het schoudernetwerk zet hoog in op kwaliteit en expertise door scholing direct te laten aansluiten bij de problemen die je als patiënt ervaart.

Wellicht bent je geopereerd aan de schouder of onder behandeling van een specialist. Ook dan kan de fysiotherapeut uit het schoudernetwerk van meerwaarde zijn. Niet alleen als het gaat om de (na)behandeling, maar je kunt ook vragen bespreken die je hebt. De fysiotherapeut zal dan zo goed mogelijk de vraag beantwoorden of zorgen dat je vragen bij de juiste persoon gesteld worden.

Fysiotherapiepraktijk Bolsward is aangesloten bij Schouder Netwerk Friesland en is onderdeel van Schouder Netwerk Nederland.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op: www.schoudernetwerk.nl of neem contact op met onze praktijk.