Schouderpijn onderzoeken

Gezonde werknemers zijn tevreden werknemers. Met bedrijfsfysiotherapie zorg je ervoor dat jouw werknemers een gezonde werkomgeving krijgen. Daarmee reduceer je pijn en vergroot je de bewegingsvrijheid van je werknemers. Als werkgever levert dit inzicht in oorzaken van ziekteverzuim op, en een verhoging van de arbeidsproductiviteit.

Hoe werkt het?

De organisatie van werk en werkplekken worden zorgvuldig beoordeeld. Op basis hiervan zorgt onze bedrijfsfysiotherapeut voor een optimale inrichting van de werksituatie. Zo kan het werkklimaat structureel verbeterd worden.

Ook is er veel aandacht voor de werknemers zelf. Adviezen met betrekking tot de juiste werkhouding en de verhouding tussen werkhouding en lichaamsbeweging speelt een grote rol. Dat helpt fysieke klachten te voorkomen. Bij bestaande gezondheidsproblemen gaan we op zoek naar de aard en de oorzaak van de problemen. Met een gericht advies kunnen de klachten verminderd worden of zelfs verdwijnen. Als de werknemer thuiszit met klachten, begeleiden we de organisatie en de werknemer bij herstel en een zorgvuldige re-integratie.

Bij wie kun je terecht?

Coco Haveman

Coco Haveman

Hallo, mijn naam is Coco Haveman en ik ben werkzaam als Kinderfysiotherapeut bij de Maatschap Fysiot...Lees meer