Door onder andere inactiviteit en/of eenzijdige houding en beweging kunnen nek-(arm)klachten ontstaan, zonder dat er sprake is van weefselschade. Wanneer deze klachten langer aanhouden of vaker optreden is een speciaal trainingsprogramma aan te bevelen. Wij hebben hiervoor een speciaal programma ontwikkeld.

Doelstelling

Met behulp van dit programma zult u een betere controle krijgen over uw nek-(arm)klachten. Daarnaast zult u merken dat uw algehele lichamelijke conditie fors zal toenemen.

Plan van aanpak

Na een intake wordt er een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld. Na korte individuele begeleiding vindt instroom in de groepstraining plaats. Tijdens de training en in de deelnemersmap wordt veel relevante informatie gegeven om optimaal met nek-(arm)klachten om te gaan. Zowel voor als na het programma worden specifieke metingen uitgevoerd. Op deze manier voelt u niet alleen wat je verbeteringen zijn, maar ziet u ze ook.

Tijd en tarief

Met de meeste zorgverzekeraars hebben we afspraken gemaakt over vergoeding voor dit programma. Na het volgen van dit beweegprogramma is doortrainen via een specifiek vervolgprogramma sterk aan te bevelen. Voor meer informatie hierover en over andere aspecten van dit programma kunt u bij ons terecht of bij uw zorgverzekeraar.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op: 0515 – 574134

Volg de Fysiopraktijk    

Copyright Fysiotherapie Bolsward 2021