Richard Schrijver

Na mijn opleiding in 1993 aan de Hogeschool Utrecht te hebben afgerond ben ik als fysiotherapeut tot 2003 werkzaam geweest in het Dokter Jansen Ziekenhuis in Emmeloord.

In 2003 heb ik de overstap gemaakt naar de Maatschap Fysiotherapeuten Bolsward waar ik sinds 2005 onderdeel uitmaak van de maatschap en met veel plezier werk.

In 1997 heb ik als specialisatie de opleiding manuele therapie afgerond in Utrecht met daarbij als aanvulling in 2015 de Master of Science titel.

Ook sportfysiotherapie en medische training hebben mijn warme belangstelling waarbij mijn opleiding tot gymnastiekdocent aan de ALO, voorafgaand aan de studie fysiotherapie, goed van pas komt. Een boeiend aandachtsgebied vind ik klachten rond de schouder waarbij ik samen met mijn collega Esther van der Pol deelneem aan het Schoudernetwerk Zuidwest Friesland om deze zorg naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen.

Naast mijn gezin en werk mag ik in de vrije tijd die overblijft mij graag bezighouden met duursporten zoals survivalruns, triatlons en mountainbiken.

BIG-registratienummer:

09042400804