Nouki Bosma-Grit

Mijn naam is Nouki Bosma-Grit. Sinds 2021 woon ik met mijn man en inmiddels 2 kinderen in het mooie Friesland. Ik ben sinds 2022 werkzaam bij fysiotherapie Bolsward als bekkenfysiotherapeut voor 1 dag in de week. Naast mijn werk in Bolsward heb ik ook mijn eigen praktijk in Heeg waar ik yogales geef en ook bekkenpatiënten behandel.

In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanze hogeschool in Groningen en vlak na mijn afstuderen heb ik de YVLO-ZwangerFit opleiding gevolgd en ben ik ZwangerFit en Mama-Fit lessen gaan geven. Hieruit volgde de interesse en het enthousiasme voor de bekkenfysiotherapie.

Sinds 2015 ben ik aan het werk als afgestudeerd bekkenfysiotherapeut en heb ik bij verschillende praktijken in en rondom Groningen gewerkt met patiënten met complexe klachten rondom het bekken. Vanuit mijn eigen interesse naar yoga heb ik in 2017 in India mijn diploma tot yoga docent gehaald en ben ik dit gaan inzetten tijdens behandelingen en gestart met het geven van yogales.

Tijdens de behandelingen kijk in naar de persoon als geheel, dus niet alleen je klacht maar ook je leefwijze, gewoontes en manier van denken zijn belangrijk in het herstel van je klachten.

In mijn vrije tijd zoek ik met mijn gezin het liefst de bergen op om te wandelen, mountainbiken of snowboarden. Daarnaast ben ik graag met yoga bezig of lees ik een fijn boek.

BIG-registratienummer:
49914122804