Esther van der Pol

Mijn naam is Esther van der Pol. In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool te Groningen. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij de Maatschap Fysiotherapeuten Bolsward. In 2015 heb ik de masteropleiding manuele therapie afgerond aan de SOMT te Amersfoort.

Ieder mens is anders en daarom vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar het verhaal waarmee iemand bij mij komt. Er zijn zoveel factoren van invloed op lichamelijke klachten, zoals werk / algehele gezondheid / stress, enz. Aan de hand van dit verhaal vind ik het een uitdaging om uit te puzzelen waar de klachten vandaan komen.

Naast de manuele therapie, wat vooral gericht is op het onderzoeken en behandelen van de wervelkolom en de gewrichten in het lichaam, vind ik dry needling een mooie aanvulling om lokale triggerpoints (knopen) in spieren te behandelen. Samen met mijn collega, Richard Schrijver, ben ik lid van het Schoudernetwerk Friesland. Voor de revalidatie na een operatie aan de schouder en voor langdurig bestaande klachten van de schouder kunt u bij ons terecht. 

BIG-registratienummer:

29911251804