Maatschap Fysiotherapeuten Bolsward heeft de volgende keurmerken:

HKZ-keurmerk

Het HKZ-keurmerk is voor instellingen binnen de gezondheidszorg de bevestiging dat op het terrein van onder andere veiligheid, hygiëne en dossiervorming aan de strengste eisen wordt voldaan. Fysotherapiepraktijk Bolsward heeft het HKZ-keurmerk ontvangen.

Een van de organisaties die beoordeelt of een fysiotherapiepraktijk aan deze eisen voldoet is het KIWA. Kijk voor meer informatie over het keurmerk op www.hkz.nl.

Plus Praktijk

Plus Praktijk HCADe Plus praktijk onderscheidt zich op het gebied van kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg.

Er wordt gewerkt volgens de meest recente inzichten en richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie waarbij het zorgproces helder en toetsbaar in het dossier van de patiënt is omschreven. Een laag behandelgemiddelde per patiënt is voorwaarde om als praktijk deel te mogen nemen aan een Plus audit.

De auditoren van Health Care Auditing hebben als onafhankelijk intermediair onze praktijk hierop getoetst in opdracht van zorgverzekeraars De Friesland, Zilveren Kruis, Menzis en CZ en ons met het predicaat ‘uitmuntend’ beoordeeld.

Volg de Fysiopraktijk    

Copyright Fysiotherapie Bolsward 2021